Išsėtinės sklerozės dienos minėjimo renginys
"Kineziterapijos ypatumai, sergant išsėtine skleroze"

Aktualijos   Naujienos

Gegužės 31 d. Klaipėdos Išsėtinės sklerozės nariai važiavo į Palangą, Reabilitacinę ligoninę, kur vyko Išsėtinės Sklerozės dienai paminėti skirtas renginys. Kinezaterapeutės Vaida Lankauskienė ir Violeta Zavadskaja parodė pratimus, kuriuos reikia atlikinėti kiekvieną dieną sergantiesiems, kad galėtų dieną lengviau judėti. Buvo išdalinti lankstinukus: „Pusiausvyros pratimai, stovint“; „Pratimai su dideliu kamuoliu“; „Tempimo pratimai“. Juose taip pat buvo rašomą apie projektą „ISlangas.lt“.

Kinezaterapeutė Vaida
Lankauskienė pasakoja
apie IS.

Draugijos nariai įdėmiai klauso pranešėjos.

Kinezaterapeutė Violeta Zavadskaja padeda išmokti pratimų.

Vaida ir Violeta
atsakinėja į klausimus.

 

„2010 m. pradėta informacinė kompanija „IS langas“ ir pagrindinis jos šūkis – Atverk, pažink, suprask!“, kviečia kiekvieną susipažinti su išsėtine skleroze iš arčiau ir prisijungti prie IS bendruomenės.

Svetainėje www. ISlangas.lt galima rasti visą aktualią informaciją apie išsėtinę sklerozę, sužinoti ligos simptomus, rasti naudingus kontaktus ar užduoti klausimą neurologui. Specialioje projekto dalyje „Tikros IStorijos“, galima paskaityti tikras sergančiųjų istorijas, artimiau susipažinti su išsėtinės sklerozės kasdienybe, sergančiųjų išgyvenimais ir nuotaikomis.

Prie informacinės kompanijos galima prisijungti ir socialiniame tikle „Facebook“ www.facebook.com/ISlangas

Didžiulis ačiū IS lango organizatoriams už šį susitikimą.

 

Jolanta Starodubcevienė

pigus svetainių talpinimas, lietuviškas sms hostingas